Despre noi

about surubexpert ® 

Am aparut pe piata romaneasca de produse pentru asamblare in anul 2006 si speram intr-o continua dezvoltare si imbunatatire a nivelului nostru de interactiune cu tot ceea ce apare nou in domeniul stiintei si tehnologiei , dezvoltand in acest mod numeroase parteneriate de succes .

De 12 ani suntem alaturi de colaboratorii nostrii de pe piata nationala de organe de asamblare si sisteme de fixare. Cu un sistem optimizat de aprovizionare , colaborand cu principalii furnizori din domeniu si cu depozitele de profil , am reusit impreuna sa ajungem la o cifra de peste 7000 clienti din toate sectoarele de activitate , mici si mari utilizatori de suruburi .


surubexpert ® : CALITATE , DIVERSITATE , PROMPTITUDINE

De-a lungul anilor gama produselor in special grupa organelor de asamblare comercializate de noi s-a diversificat pe mai multe ramuri ale industriei, toate foarte importante iar cele mai vizate fiind industria constructiilor civile si comerciale , industria prelucrarii lemnului si a mobilei , instalatii , industria auto , mici si mari producatori . Produsele noastre sunt confectionate din oteluri aliate, tratate termic si acoperite galvanic sau fosfatate , indeplinind standardele si reglementarile internationale in vigoare . Principalul nostru obiectiv este ca toti clientii nostri sa fie pe deplin multumiti iar relatia comerciala cu acestia sa decurga impecabil. In domeniul comercializarii organelor de asamblare, cerintele beneficiarilor sunt : promptitudine in onorarea comenzilor si practicarea unor preturi concurentiale.

.